Tuesday, 2 June 2020

Guru wanita antara mangsa ratusan foto dengan kapsyen luc@h golongan penagih p0rn0gr@f1

Sumber: Facebook
Sebuah laman Facebook telah dibongkar aktiviti tidak sihatnya oleh seorang aktivis Akhi Fairuz Al-Jengkawi.

Melalui penulisan di laman FB beliau, beliau mengklasifikasikan golongan ini sebagai par@phila jenis fet1sh disorder.
Sumber: FB Akhi Fairuz Al-Jengkawi. 
Laman facebook tersebut menurut beliau telah memuatnaik ratusan foto-foto wanita berpakaian satin dengan kapsyen luc@h. Ianya turut disertai oleh follower-follower yang turut berluc@h di ruang komen.

Paling menyedihkan, golongan guru wanita turut menjadi mangsa individu ini untuk berkongsi fantasi s3ksu@l mereka.

Beberapa foto yang dipercayai guru berpakaian satin turut dimuatnaik berserta kapsyen luc@h.

Maksud Par@philia Disorder
Sumber: FB Akhi Fairuz Al-Jengkawi. 
Ini satu contoh. Par@philia jenis f3tish disorder. Terangsang dengan objek tak bernyawa termasuk seluar dalam, bra, kasut, tudung dan lain-lain. Dalam kes ni baju kurung satin.

Tak tahulah gambar siapa dan dari mana mereka dapat. Tapi faham-fahamlah media sosial hari ini, merata orang share gambar sendiri. Saya yakin pemilik gambar dan video ni tak tahu menahu pun.

Mereka masukkan gambar atau video, kemudian diletakkan caption luc@h. Semua ini dijadikan modal untuk onani.
Sumber: Facebook
Sumber: Facebook
Sumber: Facebook
Sumber: Facebook
Sumber: Facebook
Ini di Facebook, bersifat publik. Semua orang boleh baca dan akses. Bayangkan di group private, di whatsapp, di telegram. Entah-entah ada gambar kita atau orang yang kita kenali.

Tolonglah wahai hamba Allah, berhentilah dari kejahilan ini!

Buat kaum hawa, berpada-padalah muat naik gambar atau video di media sosial. Rasanya dah banyak kali viral isu ni. Kau nak kejar apa sebenarnya? Fames, likes, followers, viral, apa semua tu tak kekal.

Mohon report page ini ya. Sambil-sambil tu sila jenguk individu yang komen dalam tu, juga followersnya.
Sumber:

We Share because We Care

Comments


EmoticonEmoticon